Camperplaatsen

U kunt vanaf maart 2021 met uw camper komen logeren op de Berkershoeve. In het Aspergeseizoen, is er volop levendig heid op het bedrijf. En natuurlijk kunt u heerlijk genieten van ASPERGES. Breng een bezoekje aan ons authentieke winkeltje, of drink een lekkere kop koffie in de boerenschuur of op het terras .Bezoek het Aspergeveld, waar u tevoet heen kunt en tegen de avond kunt genieten van een prachtige zons ondergang. Voor de echte fanatiekelingen mag u na overleg `smorgens om 06.00 komen kijken bij het sorteren en verwerken van onze Asperges. Carmen vertelt u graag vanalles of het gehele proces, maar dit doet ze dan `s avonds na 18.00 als de winkel gesloten is. Of tussendoor als het rustig is.

Wandelen en fietsen kunt u in deze regio prachtig, maar ook is er een ijsboerderij en museum in de buurt. U krijgt dan ook bij aankomst de nodige tips.

De kosten voor een basis camperplaats zijn € 12.50 per nacht voor 2 pers. inl toeristen belasting Dit graag bij aankomst betalen. Voor stroom betaald u € 2.50 extra per nacht en de hond mag aangelijnt gratis mee.

Er is mogelijkheid om naar het toilet te gaan.

U kunt reserveren, maar ook gewoon gezellig aankomen. Tijdens openingstijden van het winkeltje kunt u inchecken. En komt u buiten de openingstijden koopt u een basisplaats via de Vers automaat. kopen . Dit staat makkelijk omschreven bij de automaat. Dus kunt u bij ons tot `s avonds 22.00 gewoon arriveren. Wij vinden het gezellig om u te ontvangen.

Heel graag tot ziens op De berkershoeve....

Fietsverhuur;

Er is mogelijkheid voor fiets verhuur, U kunt deze van te voren reserveren bij Carmen via Whats app of in het winkeltje. Voor prijzen en mogelijkheden, klik op linken hieronder

.